Descriere proiect

Cu o schimbare remarcabilă în strategia lor online, Traser Gold, un magazin renumit pentru bijuteriile lor de excepție, a decis să treacă la Magento 2 de la vechea platformă Magento 1. Această mutare a fost un pas semnificativ în îmbunătățirea experienței clienților și a infrastructurii magazinului lor online.

Pe scurt

Upgrade-ul la Magento 2 a adus o serie de beneficii majore pentru Traser Gold. Prin intermediul noii platforme, magazinul poate acum să ofere o experiență de cumpărături mai fluidă și mai eficientă. Cu o interfață mai curată și mai intuitivă, clienții pot naviga mai ușor prin colecțiile lor impresionante de bijuterii și să găsească produsele dorite cu mai multă ușurință.

De asemenea, Magento 2 aduce cu sine o performanță îmbunătățită, ceea ce înseamnă că site-ul Traser Gold rulează mai rapid și mai eficient decât înainte. Aceasta înseamnă că clienții pot avea acces mai rapid la paginile și produsele lor preferate, fără a întâmpina întârzieri sau probleme tehnice.

Mai mult decât atât, Magento 2 oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite pentru administrarea și gestionarea magazinului online. De la gestionarea inventarului și proceselor de plată până la analizele avansate și instrumentele de marketing, Traser Gold beneficiază acum de un set complet de instrumente pentru a-și gestiona afacerea în mod eficient și eficace.

Rezultate

Creștere a Cifrei de Afaceri
Rata de Conversie Optimizată
Comenzi Mai Valorose
Satisfacția Clienților
  • După implementarea soluțiilor, ASIHOME a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri.
  • Abordările de optimizare au condus la o mai mare rata de conversie a vizitatorilor în clienți.
  • Mulțumită recomandărilor și ofertelor personalizate, valoarea medie a comenzii a crescut.
  • Feedback-ul pozitiv și repetabilitatea cumpărărilor sunt dovezi clare ale succesului implementărilor.

Our Approach

Vivamus porttitor scelerisque tellus, in ultrices metus. In lacus lectus, porta vel vulputate ac, vehicula vitae nibh. Duis ipsum dui, auctor nec turpis eu, posuere fermentum augue. Praesent tellus justo, aliquam sit amet facilisis vel, feugiat nec felis. In ultricies iaculis ipsum vitae placerat. Morbi malesuada, felis eget aliquam hendrerit, felis ex tincidunt mi, gravida facilisis leo nisi nec tellus. Aenean lobortis blandit turpis, sed sollicitudin metus auctor ac. Fusce lacinia interdum metus. Pellentesque et quam nisi. Sed fringilla gravida lorem, id rhoncus justo egestas sed.

Curabitur pharetra commodo enim, id cursus neque dapibus sed. Curabitur pellentesque faucibus purus, non finibus turpis pretium non. Donec tempor lectus sed tincidunt sodales. Proin lobortis, nibh eget tincidunt placerat, elit sem luctus est, sed cursus enim mauris vel odio.