Politica de Confidentialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.extensivegen.ro, datele dumneavoastra cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de ExtensiveGen in orice activitati si scopuri legate de marketing, de telecomunicatii cat si in scopul realizarii unui interes legitim al ExtensiveGen, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

ExtensiveGen poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile noastre (de exemplu: tipul pachetului de gazduire contractat, site-ul gazduit, cat de mult cheltuiti cu serviciile noastre si informatii ce rezulta in urma vizitarii site-ului nostru), si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati serviciile noastre.

ExtensiveGen poate utiliza aceasta informatie in urmatoarele scopuri:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra
  • oferirea de servicii catre dumneavoastra
    facturarea serviciilor comandate
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra
  • realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor ExtensiveGen
  • contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail, fax sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Hosterion sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens)
  • inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

ExtensiveGen nu are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre terte parti.